Nedjelja, 16 lipnja, 2024
NaslovnicaMOZAIKDogađanjaPOVRATAK REPREZENTACIJE U MAKARSKU Započela prodaja ulaznica za ragbi susret Hrvatske i...

POVRATAK REPREZENTACIJE U MAKARSKU Započela prodaja ulaznica za ragbi susret Hrvatske i Švicarske

Nakon čak deset godina hrvatska ragbi reprezentacija vraća se na travnjak GSC Makarska i to, nije šala, 1. travnja kada će biti domaćin utakmici četvrtog kola European Rugby Championship Tropheya protiv Švicarske.

Kako je Makarska jedan od povijesnih centara ragbija u Hrvatskoj, povratak izabrane vrste u Podbiokovlje velika je vijest u lokalnim sportskim krugovima. Prve znake šušura oko ovog međunarodnog sportskog događaja mogli smo vidjeti danas na makarskoj rivi, točnije na Trgu 156.brigade gdje smo zatekli ekipu iz udruge Mike te predstavnika makarskog ragbi kluba Stipu Muhtića.

– Danas smo započeli s promidžbom i prodajom ulaznica za utakmicu, za sada ide dobro i nadamo se da ćemo organizacijom samog događanja kao i odazivom makarske publike pokazati da smo dostojni domaćini – kaže nam Muhtić. Ovo je inače prva od ovakvih promidžbenih akcija uoči utakmice u Makarskoj, tako da ćete imati još prilike za nabaviti karte u pretprodaji, a kako nam najavljuju organizatori, idući četvrtak i petak u akcijama na rivi će im se pridružiti i hrvatski reprezentativci.

O.F./ foto O.F.

- Oglas -