Utorak, 21 svibnja, 2024
NaslovnicaMOZAIKŽivotPETICA ZA DESET Razvojna agencija MARA proslavila vrijednu obljetnicu

PETICA ZA DESET Razvojna agencija MARA proslavila vrijednu obljetnicu

Mada je u javnom prostoru prisutna tek pet godina, Javna ustanova Makarska razvojna agencija MARA istaknula se do danas čitavim nizom uspješno započetih i do kraja realiziranih projekata. Sinoćnjom svečanošću u Gradskoj galeriji Antuna Gojaka te u dvorani Arte, Makarani su zajedno s vrijednom ekipom na čelu s Lidijom Vukadin Vranješ mogli proslaviti njihovu prvu veliku obljetnicu i zaželjeti im uspjeh u godinama što slijede.

Izložbom nazvanom ‘5ica za deset’, otvorenom u Galeriji Gojak, obuhvaćen je onaj najvažniji dio projekata kojima su se bavili tijekom petogodišnjeg razdoblja, dok su prigodnim kratkim filmom Male projekte činimo velikima, koji je nešto kasnije prikazan u dvorani Arte, prikazali priču o samim korisnicima projekata, odnosno svima onima kojima je suradnja s agencijom MARA pridonijela podizanju kvalitete života – nezaposlenima, djecom s teškoćama u razvoju, osobama starije životne dobi, obiteljima s djecom u vrtiću, iznajmljivačima, poduzetnicima i svima drugima.

-Ovim putem se želim zahvaliti na povjerenju svim našim korisnicima i klijentima, osnivaču Gradu Makarskoj te kolegama iz Grada s kojima smo radili na dosadašnjim projektima, također veliko hvala i svim suradnicima i partnerima. Idemo zajedno dalje i još jače – kazala je na otvaranju ravnateljica MARA-e Lidija Vukadin Vranješ, dok je izložbu u ime Grada Makarske otvorila zamjenica gradonačelnika Antonia Radić Brkan.

Druženje je nastavljeno u dobroj atmosferi i uz domjenak u prostoru dvorane Arte gdje je, kako smo već naveli, prikazan kratki film Male projekte činimo velikima, u kojem je glavni glumac naš sugrađanin Nenad Židić. Za domjenak se pobrinula Srednja strukovna škola Makarska s nastavnicom Mihaelom Pear, dok je za glazbenu podlogu bio zaslužan DJ Ante Jakir. Pogledajte VIDEO:

O.F. / foto,video: O.F.

- Oglas -