Srijeda, 29 studenoga, 2023
NaslovnicaMOZAIKOVAKO JE KATE (8) PISALA DJEDU BOŽIĆNJAKU "Dragi Djede, ove godine prvo...

OVAKO JE KATE (8) PISALA DJEDU BOŽIĆNJAKU “Dragi Djede, ove godine prvo posjeti jadnu djecu u Africi, a ako što ostane u vreći… “

I dok roditelji ovih dana kupuju poklone za svoje najmlađe, djeca strpljivo slažu svoj popis želja Djedu Božićnjaku zamišljajući što bi voljeli za Božićno jutro zateći ispod bora. Mnogi će od Djeda jednostavno zatražiti nove igračke, no ne svi. Čitatelj našeg portala poslao nam je ovo pismo koje je napisala njegova 8-godišnjakinja Kate, a kojoj osobni darovi očito nisu prioritet. Pročitajte:

-Dragi djede, uskoro se bliži najradosniji dan u godini. Ja znam da si ti sada vrlo zaposlen ali samo bih ti nešto htjela reći. Ove godine prvo posjeti onu jadnu djecu u Africi i daruj im kaputić i udobne i tople čizme. Ne zaboravi onu djecu u bolnici, daruj im neku plišanu igračku. Bit će jako sretni. A ako ostane išta u vreći, voljela bih da to staviš ispod mog bora. Voljela bih da daruješ mir, ljubav i sreću mojoj obitelji. Voljela bih da moja sestra dobije ono što želi za Božić. Voljela bih da moju baku više ne bole leđa i da dobije puno sreće i životu. A sad imam nekoliko pitanja za tebe: Je li ti hladno na Sjevernom polu? Je li ti teška tvoja vreća puna darova za cijeli svijet? Idu li tvoje saonice brzo ili sporo?
Sretan Božić i Novu godinu želi ti tvoja Kate – napisala je mala Makarka.

Nadamo se da će joj Djed Mraz ove godine donijeti – dvostruko.
M.D.

- Oglas -