Četvrtak, 22 veljače, 2024
NaslovnicaRIVIJERATučepiOPĆINA TUČEPI Javni poziv studentima za sufinanciranje prijevoza u akademskoj godini 2020/2021.

OPĆINA TUČEPI Javni poziv studentima za sufinanciranje prijevoza u akademskoj godini 2020/2021.

Općina Tučepi uputila je javni poziv studentima s područja općine za sufinanciranje prijevoza za akademsku godinu 2020/2021.

NOVI STUDENTI:
Pravo na prijavu ostvaruju redoviti studenti s područja Općine Tučepi koji ispunjavaju slijedeće opće uvjete:-da su redoviti studenti prediplomskog, diplomskog i integriranog ili stručnog i specijalističkog stučnog studija, uključujući studente u statusu redovitog studenta apsolventa u razdoblju od dvanaest mjeseci trajanja toga statusa,-da su upisani na jedno od visokih učilišta u Republici Hrvatskoj,-da su državljani Republike Hrvatske koji u trenutku predaje prijave za ostvarivanje prava na sufinaciranje prijevoza imaju najmanje dvije godine prebivalište na području Općine Tučepi. Čitavi tekst poziva možete pročitati OVDJE.

STARI STUDENTI:
Pozivaju se redoviti studenti s područja Općine Tučepi, koji su ostvarili pravo na sufinanciranje prijevoza autobusne karte u akademskoj 2019/2020., da zaključno s danom 30. listopada2020.godine ( petak) dostave Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Tučepi ili putem emaila: marijan.mravicic@tucepi.hr uvjerenje/potvrdu o redovitom upisu u tekuću godinu/semestar.2020/2021.,izdanu od strane visokog učilišta na koji je student upisan kako bi i dalje mogao ostvariti navedeno pravo.

 

M.D. / foto Pixabay

- Oglas -