Subota, 13 travnja, 2024
NaslovnicaMAKARSKANEMA PAMELE, ALI... Od subote na gradskoj plaži započeo rad makarskog Baywatcha

NEMA PAMELE, ALI… Od subote na gradskoj plaži započeo rad makarskog Baywatcha

Kako obavješćuje Crveni križ Makarska od danas (subota 15.lipnja) na gradskoj plaži započinje s radom naša Spasilačka služba Crvenog križa, odnosno popularni Baywatch. Kao i do sada, radno vrijeme spasilaca je od 11 do 19 sati svakog dana, a ove godine služba broji ukupno 11 članova.

Osim toga, govori nam ravnatelj Gloryan Grabner, budući da je kroz nedavne radionice “Kodovi sigurnosti” u dječjim vrtićima i osnovnim školama detektiran i veliki broj neplivača, kao i djece koja su izrazila da su nesigurna u plivanju, Crveni križ Makarska po prvi puta organizira besplatnu Školu za djecu neplivače i one koji su nesigurni u plivanju. Škola počinje od 01.07. na gradskoj plaži Makarska, u vremenu od 18:00 do 19:00 h, u trajanju ukupno 10 sati.

– Molimo sve zainteresirane roditelje da nam se jave i prijave svoju djecu na ovu besplatnu i životno korisnu školu, svakim radnim danom od 08:00 do 12:00 h na tel.612-258 ili osobno u ured Crvenog križa (Kačićev trg 11.), ili na e-mail ckmakarska@gmail.com, poručuje Grabner.
O.F.

- Oglas -