Ponedjeljak, 20 svibnja, 2024
NaslovnicaVIJESTIDalmacijaLJETNI RED LETENJA Croatia Airlines vraća sezonske letove Prag-Split, nova linija Prag-Dubrovnik

LJETNI RED LETENJA Croatia Airlines vraća sezonske letove Prag-Split, nova linija Prag-Dubrovnik

Croatia Airlines, Turistička zajednica Splitsko – dalmatinske županije, Turistička zajednica Dubrovačko-neretvanske županije u suradnji s predstavništvom Hrvatske turističke zajednice u Pragu sinoć su u glavnom gradu Češke održali zajedničko predstavljanje češkim poslovnim (B2B) novinarima i turističkim agentima.

Na prezentaciji je predstavljen ljetni red letenja Croatia Airlinesa u 2023. godini u sklopu kojeg je planirano uvođenje nove sezonske linije Prag – Dubrovnik, kojom hrvatski nacionalni avioprijevoznik putnicima nudi još veći izbor putovanja između Češke i Hrvatske tijekom ovogodišnje turističke sezone.

Izravni letovi Prag – Dubrovnik planirani su četvrtkom u razdoblju od 18. svibnja do sredine listopada 2023. godine, a povratne zrakoplovne karte putnicima su na raspolaganju po promotivnim cijenama već od 149 eura. Na liniji će letjeti zrakoplovi Airbus kapaciteta 144 i 174 sjedala.

Ponovno se uvode sezonski letovi Prag – Split, dvaput na tjedan – ponedjeljkom i subotom, u razdoblju od 13. svibnja do 9. listopada. Letovi će se obavljati zrakoplovima Dash 8-Q400 kapaciteta 76 sjedala, a putnicma na ovoj liniji također su dostupne povratne zrakoplovne karte po cijeni već od 149 eura.

Croatia Airlines tijekom turističke sezone planira povezivati Hrvatsku s 24 međunarodna odredišta, a zrakoplovi će pritom letjeti na 47 međunarodnih linija. Ukupno je planirano više od 17.000 letova, a u ponudi će biti više od 1,820.000 sjedala – javljaju iz Croatia Airlines.

MD/ foto Alan Grubelić/Croatia Airlines

- Oglas -