Četvrtak, 22 veljače, 2024
NaslovnicaMAKARSKAJAVNI POZIV Kapetan Bilić kapetanu Miti: Pozivam vas na pregovore i sastanak!

JAVNI POZIV Kapetan Bilić kapetanu Miti: Pozivam vas na pregovore i sastanak!

Govoreći o situaciji u makarskoj luci, u intervjuu koji je Ante Bilić, novi direktor Makarske obale dao za naš portal, naš se sugovornik neminovno osvrnuo i na stanje u luci. Ono po njemu nije dobro, a kako bi se nered doveo u red, te kako su neki segmenti tog nereda usko vezani uz djelatnost brodara, Bilić je odlučio uputiti javni poziv – Miti Mravičiću.

– Gospodin Mito Mravičić je moj dobar poznanik i kućni prijatelj mojeg oca, te ga kao kapetana poštujem. No iza njega se svi skrivaju, svi vlasnici brodova, dobro, ne mogu reći svi, ali nekolicina definitivno. Sad čekaju da dođe s novim brodom i da “baci balotu”. Ja ga pozivam da dođe razgovarati s Gradom, Lučkom upravom i nama, Makarskom obalom. Možemo, siguran sam, iznaći rješenje koje je dobro i za grad i za njega kao privrednika i za cijelu destinaciju, apelirao je Bilić.

– Imam čiste namjere i s tog aspekta nastupam. Nisam uhljeb, došao sam ovdje sa sedam puta veće plaće, došao sam jer želim dobro gradu, i zato vjerujem da je i moja pozicija u tom dijalogu čista, poručio je za kraj.

Ivona Ćirak /foto M.D.

- Oglas -