Četvrtak, 25 srpnja, 2024
NaslovnicaVIJESTIDalmacijaHDZ: Čelnik SDP-a primitivnim uvredama diskvalificira sebe kao političara i čovjeka

HDZ: Čelnik SDP-a primitivnim uvredama diskvalificira sebe kao političara i čovjeka

HDZ je poručio u nedjelju da čelnik SDP-a Davor Bernardić primitivnim uvredama, poput današnje izjave usmjerene prema predsjedniku Hrvatskog sabora, pokazuje nekulturu, infantilnost i nezrelost koja ga diskvalificira ne samo kao političara, nego i kao čovjeka.

Reakcija HDZ-a uslijedila je nakon što je Davor Bernardić ranije danas poručio da Hrvatska ne smije biti talac pozdrava ‘Za dom spremni’ i „neodlučnog premijera Andreja Plenkovića koji se skriva iza svog rektalnog alpinista Gordana Jandrokovića“.

“Predsjednik SDP-a Davor Bernardić, navodni lider opozicije, svojim današnjim izjavama otvorio nam je svima pitanje: Zamislimo da je Bernardić na čelu države i da vodi Hrvatsku u borbi protiv epidemije i gospodarske krize”, priopćio je HDZ.

Ustvrdili su pritom da Bernardić na Međunarodni dan žena vrijeđa žene, a na Svjetski dan slobode medija vrijeđa novinare.

“Umjesto da raspravlja argumentima, Bernardić besprizornim i primitivnim uvredama na razini najprostijeg uličara, poput današnje izjave usmjerene prema predsjedniku Hrvatskog sabora, pokazuje nekulturu, infantilnost i nezrelost koja ga diskvalificira ne samo kao političara, nego i kao čovjeka”, poručili su iz HDZ-a.

Vođenje države, kažu u HDZ-u, je posao za dokazane, kvalitetne i iskusne, a ne za potkapacitirane, nedorasle i neodgovorne. Za razliku od Bernardića i SDP-a, Vlada HDZ-a nastavlja rješavati najteže probleme s kojima su Hrvatska i hrvatski građani suočeni, poručili su iz HDZ-a

Hina

- Oglas -