Subota, 24 veljače, 2024
NaslovnicaMOZAIKKulturaGRADSKI MUZEJ MAKARSKA Bogati program za posjetitelje povodom nadolazeće Noći tvrđava

GRADSKI MUZEJ MAKARSKA Bogati program za posjetitelje povodom nadolazeće Noći tvrđava

U petak 29. travnja je manifestacija Noć tvrđava / Night of Fortresses čijem se obilježavanju pridružio i Gradski muzej Makarska, koji će tako u sklopu otvorenih vrata svim posjetiteljima ponuditi besplatan ulaz i razgledavanje Gradskog muzeja Makarska i Interpretacijskog centra Veliki Kaštel u Kotišini – javljaju iz muzeja.

U periodu od 17:00 – 22:00 posjetitelji će unutar Gradskog muzeja Makarska (smještenog u palači Tonoli, 18.st.), imati priliku pogledati izložbu ”Ratni put ZNG i 156. brigade HV Makarska-Vrgorac” koja je otvorena povodom obilježavanja 30. godišnjice ustroja brigade.

U periodu od 16:00 – 21:00 unutar Interpretacijskog centra Veliki Kaštel u Kotišini, posjetitelji će uz stručno vodstvo imati priliku vidjeti unutrašnjost kaštela izgrađenog tijekom Kandijskog rata u 17. stoljeću.

Osim toga, iz Gradskog muzeja Makarska obavještavaju i da još samo ovaj tjedan, u periodu od 09:00 – 13:00 i 16:00 – 20:00 posjetitelji unutar Gradskog muzeja Makarska (smještenog u palači Tonoli, 18.st.), imaju priliku pogledati izložbu ”Ratni put ZNG i 156. brigade HV Makarska-Vrgorac” koja je u prosincu otvorena povodom obilježavanja 30. godišnjice ustroja brigade.

autor-fotografije-Dora-Stublin

MD/foto GMM

- Oglas -