Ponedjeljak, 11 prosinca, 2023
NaslovnicaVIJESTIDalmacijaGRAD MAKARSKA I GRADSKI STOŽER CIVILNE ZAŠTITE Zdravstvenom osoblju donirano 150 zaštitnih...

GRAD MAKARSKA I GRADSKI STOŽER CIVILNE ZAŠTITE Zdravstvenom osoblju donirano 150 zaštitnih odjela i zaštitnih maski

Grad Makarska i Stožer civilne zaštite Grada Makarske odlučili su pomoći zdravstvenom osoblju doniranjem zaštitne opreme koju je danas liječnicima u makarskoj ispostavi Doma zdravlja Splitsko-dalmatinske županije i Domu za starije i nemoćne predao načelnik Stožera civilne zaštite Grada Makarske Dražen Nemčić . Grad Makarska i Stožer civilne zaštite Grada Makarske donirali su 100 zaštitnih odjela ispostavi Hitne medicinskoj pomoći, liječnicima obiteljske medicine te stomatološkim ambulantama u makarskom Domu zdravlja, dok je 50 zaštitnih odjela i 50 perivih zaštitnih maski donirano Domu za starije i nemoćne.

– Cijelo vrijeme smo u kontaktu sa našim zdravstvenim djelatnicima kojima smo neizmjerno zahvalni za ono što rade, a ova donacija samo je mali znak zahvale. I dalje ćemo biti u svakodnevnom kontaktu te na usluzi ukoliko se pokaže da trebamo reagirati, izjavio je načelnik Stožera civilne zaštite Grada Makarske Dražen Nemčić koji je kratko komentirao i današnju konferenciju za novinare Županijskog stožera civilne zaštite na kojoj je potvrđeno da se broj zaraženih u Makarskoj popeo na 8.

– Kao što smo već rekli, očekivali smo lagani porast zbog testiranja članova obitelji sa kojima je jedan od već zaraženih bio u kontaktu. Ovaj porast nije razlog za paniku ali je razlog za još veći oprez i zato pozivam naše građane na poštivanje svih uputa nacionalnog stožera. Također, svima želim sretan i blagoslovljen Uskrs i da ga provedu u krugu svojih obitelji, poručio je Nemčić.

M. D.

 

 

- Oglas -