Četvrtak, 18 srpnja, 2024
NaslovnicaBOŽIĆNI GRADOD 30.STUDENOG 2019. DO 6.SIJEČNJA 2020. Donosimo vam cjelovit program makarskog Božićnog...

OD 30.STUDENOG 2019. DO 6.SIJEČNJA 2020. Donosimo vam cjelovit program makarskog Božićnog grada

Predstavnici Grada i Turističke zajednice Makarska na današnjoj su tiskovnoj konferenciji u gradskoj Vijećnici predstavili program nadolazećeg Božićnog grada koji svoja vrata otvara 30.studenog uz veliki koncert naše pop dive Nine Badrić.  Zaključno do 6.siječnja predviđeno je 50-ak različitih događanja uz bogat program za sve generacije. Kao i lani, dom Božićnog grada nalazi se na platou Osejave gdje će ponovo biti klizalište na otvorenom, brojne trgovačke i ugostitelje kućice,  dok će Park fra Jure Radića postati  posebno ukrašena Čarobna šuma za najmlađe.

– Lokacija na Osejavi se lani pokazala u mnogo čemu dosta dobrom, ono što smo uvidjeli da nije bilo najbolje nastojali smo ispraviti. Nadam se da će vremenski uvjeti i nama i svim korisnicima Božićnog grada ići na ruku – kazao je pročelnik Odjela za društvene djelatnosti Dražen Kuzmanić. Direktorica TZ Makarska Hloverka Novak Srzić i ovaj put je naglasila da je u pitanju obljetničko, 20.izdanje projekta kojeg je u ovakvom obliku prva u Hrvatskoj pokrenula upravo Makarska.  – Nazvala bih ga jedinstvenim morskm adventom,  jer doista se može osjetiti miris mora, rijetko koji grad ima ovo što imamo mi. S obzirom da je u pitanju i 20.godina Božićnog grada poseban ćemo naglasak staviti na ukrase na rivi te Božićnom gradu i Čarobnoj šumi, a vjerujem da nikada do sada nismo imali bogatije sastavljen program – smatra Novak Srzić.

Što se tiče detalja, neki su već poznati a drugi su napokon i potvrđeni – tako će uz već poznate datume koncerata Nine Badrić i Danijele Martinović na listi izvođača biti i Zabranjeno Pušenje, Vuco, Kuzma & Shaka Zulu, domaće snage Ischariotzcky i Rezerve, najavljena su brojna kulturna i gastro gostovanja i manifestacije, humanitarna tombola svake nedjelje, naravno biti će tu i Radionica Djeda Božićnjaka u kojoj će se izrađivati mega Božićna čestitka a sve je ovo samo dio događanja koje donosi Božićni Grad.  Detaljan program događanja pročitajte u nastavku.

O.Franić / D.Antonini

- Oglas -