Četvrtak, 25 srpnja, 2024
NaslovnicaMAKARSKAMAKARSKA Večeras prva Ribarska večer, riva se zatvara za promet do 1:30...

MAKARSKA Večeras prva Ribarska večer, riva se zatvara za promet do 1:30 ujutro

Tradicionalne Ribarske večeri u Makarskoj započinju u ponedjeljak, 08. srpnja, i trajat će do kraja rujna s ukupno šest termina, najavljujući bogat program i gastro ponudou uz nastupe glazbenika i tradicionalne igre na gradskoj rivi.

Na rivi će tijekom večeri biti postavljeni štandovi s raznim gastro specijalitetima, tako da ćete moći uživati u svježoj ribi i morskim plodovima kao i u tradicionalnim dalmatinskim jelima.

Svečano otvaranje započinje u 19,30 sati ispred zgrade Grada Makarske dječjom alkom.

U 20,40 sati slijedi nastup i promenada Gradske glazbe Makarska te se program nastavlja pozdravnim govorom i koncertom.

Osim ukusne ribe i plesa uz more, Ribarske večeri nude i zabavu u obliku tradicionalnih igara. Posebno će se istaknuti natjecanje u potezanju konopa, u kojem će se snage odmjeriti muškarci i žene. Najuspješnije sudionike čekaju atraktivne nagrade!

Gradska riva u Makarskoj zatvoriti će se za sav promet vozilima od 15.00 sati od križanja trajektnog pristaništa do hotela Porin.
Promet će biti preusmjeren ulicom Stjepana Radića i dalje prema autobusnom kolodvoru. Promet će se moći odvijati do 15.00 sati, ali parkiranje će biti zabranjeno osim na parkingu ispred hotela Osejava i novom parkingu u sklopu Franjevačkog samostana kao i na ostalim parkinzima u gradu.

Djelatnici policije i komunalnog redarstva usmjeravati će promet i održavati red.Planirano je da se gradska riva ponovno otvori za promet vozilima otprilike u 01.30 sati ujutro.
A.M. / foto O.F.

- Oglas -