Utorak, 25 lipnja, 2024
NaslovnicaMOZAIKŽivotBOLEST GLUMICE Ponovo odgođena predstava Zakon Zagore, evo i novi termin

BOLEST GLUMICE Ponovo odgođena predstava Zakon Zagore, evo i novi termin

Zbog bolesti glumice organizatori su ponovno primorani odgoditi predstavu Zakon Zagore. Novi termin održavanja predstave je 31. srpnja (PONEDJELJAK) u 21:00 sat na Ljetnoj pozornici – javljaju organizatori.

Prodaja ulaznica se nastavlja i nije potrebna zamjena karata, a ukoliko niste u mogućnosti pogledati predstavu 31. srpnja karte možete vratiti u prostoru Turističkog informativnog centra.

“Zakon Zagore donosi, na takozvanom vlaškom dijalektu, ljubavnu priču Ante i Anđelije. To nije uobičajena ljubavna priča i u mnogo čemu prkosi stereotipnom pogledu na te splitske doseljenike, takozvane Vlaje, koji su se iz Dalmatinske zagore spuštali do Splita i u njemu tražili bolju budućnost. Njihova je migracija uvelike utjecala na rast i razvoj Splita, identitetski ga obogatila i donijela mu neke specifičnosti i simptome. Poseban je fokus na liku Anđelije kojeg u ovoj inscenaciji tumači šest glumica u šest životnih razdoblja.” https://gkm.hr/

Karte po cijeni od 7 eura dostupne:
Turistički informativni centar
Na ulazu u Ljetno kino Makarska prije početka predstave

– Takoder, sve one koji nisu vratili karte za prethodono odgođeni termin predstave napominjemo, da iste mogu vratiti ili zamijeniti za nove karte u Turističkom informativnom centru – poručuju iz TZ Makarska.

- Oglas -