Četvrtak, 29 veljače, 2024
NaslovnicaMAKARSKAZELENA ČISTKA Dođite na proljetno čišćenje Osejave 23.travnja, ponesite rukavice i dobru...

ZELENA ČISTKA Dođite na proljetno čišćenje Osejave 23.travnja, ponesite rukavice i dobru volju!

Udruga UZOR Osejava organizira Zelenu čistku – akciju čišćenja poluotoka Osejava koja se nakon dvije pandemijske godine ponovo održava u svom redovitom terminu povodom obilježavanja Dana planeta Zemlje.
– I ove godine rasporedit ćemo timove volontera na više lokacija te na taj način prikupiti otpad na širem području Osejave. Okupljanje volontera i formiranje timova je ispred hotela Osejava u 16:00.
Nakon akcije osigurali smo zakusku uz druženje na Gradskom sportskom centru kod Bočarskog kluba Kingtrade u 19:00. Prijevoz timova do Volicije i vreće za smeće osigurani su od strane udruge.
Ponesite rukavice, vodu, pregršt dobre volje i pozovite prijatelje da vam se pridruže, pozivaju makarski zeleni sugrađane.
– Ukoliko niste u mogućnosti doći, a želite pridonijeti ovoj akciji ili radu naše udruge donaciju možete uplatiti na račun HR9823900011101069163 – HPB – UZOR Osejava, poručili su iz UZOR Osejave te su se za kraj zahvalili Crvenom križu Makarska i tvrtki Apfel d.o.o. na donacijama za zakusku.
M.D./foto M.D.
- Oglas -