Subota, 13 travnja, 2024
NaslovnicaMOZAIKDogađanjaU PARKU FRA JURE RADIĆA Posjetite Glazbene noći pod zvijezdama

U PARKU FRA JURE RADIĆA Posjetite Glazbene noći pod zvijezdama

S početkom od 21 sat, u subotu 6.srpnja u Parku fra Jure Radića kreće trodnevni koncertni ciklus Glazbene noći pod zvijezdama, koji će zaključno do ponedjeljka 8.srpnja posjetiteljima pružiti priliku uživati u tri vrlo zanimljiva koncertna događanja.

Prvi na redu su Musica Mediterana – već dobro poznati glazbeni doživljaj kojeg uz mandolinu i gitaru izvode operni umjetnici Stefan Kokoškov (tenor) i Bjanka Ivas Mamić (mezzosopran), a repertoar kojeg predstavljaju publici sazdan je od nekih od najljepših djela mediteranske glazbe – opernih arija, sicilijanske, napolitanske, španjolske, francuske, portugalske i grčke muzike.
Nakon Musice Mediterane, u nedjelju 7.srpnja u parku na Osejavi čeka nas Hollywood Film Music. Naziv benda govori zapravo sve, a mi ćemo dodati da je u pitanju zagrebački kvartet koji garantira sjajno glazbeno iskustvo. Naposlijetku, posljednji dan Glazbenih noći pod zvijezdama donosi zajednički projekt grupe Meritas i Jelene Radan – When tomorrow comes. Ovaj put će poznati ženski duo u suradnji sa sjajnom Jelenom Radan predstaviti pjesme koje su ih nadahnjivale, od autora i izvođača koji su svojim opusom utjecali na njihov glazbeni identitet – naravno, biti će tu i autorskog materijala i grupe Meritas i Jelene Radan, koje će pratiti Zdeslav Klarić (električni piano), Goran Pleić (bubanj) te Ivan Božanić (bas gitara). Svi koncerti Glazbenih noći pod zvijezdama započinju u 21 sat.
O.F.

- Oglas -