Subota, 20 srpnja, 2024
NaslovnicaMOZAIKTRUBI TRUBA Ušao u Prometov bus s jointom u ustima pa proletio...

TRUBI TRUBA Ušao u Prometov bus s jointom u ustima pa proletio kroz staklo

Kako donosi Dalmacija danas, zanimljiv se događaj zbio u Prometovom autobusu u Splitu u subotu popodne – nešto prije 12 sati u autobus broj 9 u Dubrovačkoj ulici je ušao muškarac od oko 40 godina koji je, kaže čitateljica, bio vidno nadrogiran.
– Kad je ušao u autobus imao je ‘trubu’ (joint) u ustima, ponašao se nervozno i buljio u druge putnike. Sjeo je i podigao noge na rukohvat, pa kad je u Dubrovačkoj ulici vozač skrenuo, muškarac je pao i polomio pregradno staklo. Komadi stakla pali su po čovjeku koji je sjedio ispod njega, ali srećom radi se o staklu koje se rasipa, pa ga je samo ogrebalo na par mjesta – priča nam čitateljica nevjerojatnu priču iz centra Splita koja se dogodila u subotu ujutro.
Jedna od putnica je nazvala policiju koja je razgovarala s vozačem i putnicima. Čovjek na kojeg je palo staklo do tada je već otišao dalje, a drogirani muškarac pobjegao.
Iz PU splitsko-dalmatinske potvrdili su da su dobili dojavu o ovom događaju.
– Dobili smo informaciju da se nešto prije 12 sati jedna osoba naslonila na pregradno staklo i da je staklo puklo. Osoba nije divljala, nije bila agresivna i nije radila probleme, odnosno nije bilo narušavanja reda i mira, već se naslonila i staklo je puklo. Pošto je čovjek otišao pokušat ćemo ustanoviti njegov identitet i obaviti razgovor – kazali su iz PU splitsko-dalmatinske.
M.D. / ilustracija pixabay

- Oglas -