Petak, 23 veljače, 2024
NaslovnicaMOZAIKŽivotPredstavnici makarskog Crvenog križa gostovali u njemačkom Steinu

Predstavnici makarskog Crvenog križa gostovali u njemačkom Steinu

Gradsko društvo Crvenog križa Makarska gostovalo je u njemačkom gradu Steinu, kod prijateljskog društva Crvenog križa BRK Stein, a na čijem je čelu g. Bernd Herrmann.

Ravnatelj GDCK Makarske, Gloryan Grabner ovim se prilikom sastao sa upravom BRK Bereitschaft Stein, prezentirao rad našeg gradskog Društva ali i iskoristio priliku da svim prisutnim članovima i volonterima prezentira ljepote našeg Grada.

Na svečanoj sjednici Gradskog vijeća grada Stein koju je predvodio gradonačelnik g. Kurt Krömer, uručena je Nagrada grada Makarske g. Ger Legeru , za njegov humanitarni rad za vrijeme Domovinskog rata, te njegovo zalaganje u sportu i kulturi u više od 30 godina.
Nagradu je u ime gradonačelnika dr.Zorana Paunovića i predsjednice Gradskog vijeća gđe.Gordane Muhtić, uručio ravnatelj Gloryan Grabner.

-Suradnja koja se dugo desetljeća odvija između Gradova sada ima novi uzlet u suradnji organizacija Crvenih križeva, te se planiraju aktivnosti kroz razmjenu iskustava volontera i članova interventnog tima – objavili su iz CK Makarska.
MD/foto GDCK Makarska

- Oglas -