Srijeda, 28 veljače, 2024
NaslovnicaMOZAIKŽivotOutlook i Dimensions festivali odgođeni za ljeto 2021. godine

Outlook i Dimensions festivali odgođeni za ljeto 2021. godine

Zbog pandemije koronavirusa Outlook i Dimensions festivali neće se održati ovoga ljeta već su odgođeni za iduću godinu – Outlook će se održati od 29. srpnja do 2. kolovoza, a Dimensions festival od 12. do 16. kolovoza 2021. u The Garden Resortu u Tisnom, izvijestili je u petak organizatori.

Odluke Vlade kojima se definiraju epidemiološke mjere i ograničenja sa ciljem sprječavanja i zaštite od širenja bolesti COVID-19 podrazumijevaju zabranu javnih događanja i okupljanja, bez jasnog datuma do kada će to trajati, uz najave europskih vlada o zabrani javnih okupljanja u sljedećim mjesecima i međunarodnih zabrana putovanja koje su na snazi, navode organizatori u priopćenju.

“Zaista smo tužni zbog činjenice da se Outlook i Dimensions festivali neće održati ove godine, to je prvi put u 13 godina da se Outlook neće održati u Hrvatskoj. Iako je ovo tužna i frustrirajuća odluka, naša je odgovornost osigurati sigurnost svih uključenih u događaje i smatramo sigurnost lokalnog stanovništva našom glavnom zadaćom”, rekao je Noah Ball, direktor Outlook i Dimensions festivala.

Svjesni smo kako će biti puno gorućih pitanja, ali molimo sve kupce ulaznica za strpljenje u idućim tjednima dok se pregrupiramo i objedinimo sve potrebne informacije. Potom ćemo kontaktirati sve putem e-maila. Ako ste rezervirali smještaj putem The Gardena, njihov tim za smještaj će vam se uskoro javiti, poručuje organizacijski tim festivala.

Outlook i Dimensions, festivali bass glazbe i soundsystem kulture, ovoga su se ljeta trebali po 13. put održati u Hrvatskoj, Outlook Origins od 30. srpnja do 4. kolovoza, a Dimensions festival od 13. do 18. kolovoza, ali na novoj lokaciji festivala – u Tisnom.

Glavni festivalski program trebao se održati u The Garden Resortu u Tisnom, koncerti otvorenja na Tvrđavi sv. Mihovila u Šibeniku, a after partiji u Barbarella’s diskoteci u Pirovcu.

Hina / foto Facebook

- Oglas -