Subota, 18 svibnja, 2024
NaslovnicaMOZAIKŽivotVRIJEME ZA SMIJEH Organizira se večer stand up komedije na Lištunu, nastupaju...

VRIJEME ZA SMIJEH Organizira se večer stand up komedije na Lištunu, nastupaju splitski i makarski komičari

Korona nas je sve zakucala, mislim da je ljudima stvarno stalo do smijeha i da jedva čekaju nešto ovako – govori nam makarski muzejski pedagog Toni Bilić, također i stand up komičar u nastajanju, najavljujući nam Open Mic večer s gostovanjem stand komičara iz Splita, a koja se održava u nedjelju 20.lipnja na Lištunu, u cafe baru Smile.

Kako najavljuje, hostovi su Tomislav Primorac i Josip Škiljo iz kolektiva Splicka Scena a nastupaju Jerko Gudić, Marko Puljiz te Davor Bobanac iz Splita, kao i makarski amaterski komičari Fjodor Tušup i Toni Bilić. Početak je u 20 sati.

– Odlučili smo pokušati organizirati jednu open-mic večer na što većem nivou i na otvorenom prostoru i mislim da je Smile sjajno mjesto za ovakve nastupe. Drago mi je dodati da ćemo imati podršku kolega iz Splicke scene, kao i drugih kolega iz Splita koji će doći nastupati – dodaje nam Bilić.

Inače, ideja o uspostavljanju nekakve stand up kulture nije novost. Nadolazeća večer biti će drugi takav projekt, skoro točno godinu dana nakon premijerne ovakve večeri u baru Rockatansky.
Tekst i foto :O. Franić

- Oglas -