Četvrtak, 22 veljače, 2024
NaslovnicaVIJESTIHrvatskaNačelnik istarskog Stožera Dino Kozlevac hospitaliziran na Odjelu pulmologije pulske bolnice

Načelnik istarskog Stožera Dino Kozlevac hospitaliziran na Odjelu pulmologije pulske bolnice

Načelnik istarskog Stožera Civilne zaštite Dino Kozlevac hospitaliziran je u nedjelju na Odjelu za pulmologiju pulske Opće bolnice zbog pogoršanja respiratornih simptoma.

“Kao dio dijagnostičkog postupka, u Zavodu za javno zdravstvo Istarske županije uzet je uzorak brisa na Covid-19 koji je negativan. Opće stanje je stabilno i provode se sve terapijske mjere”, izvijestili su u nedjelju navečer iz istarskog Stožera Civilne zaštite.

Ravnateljica pulske bolnice dr. Irena Hrstić potvrdila je u izjavi za Hinu kako je Kozlevac tijekom dana hospitaliziran u bolnici zbog višednevne opće slabosti.

“Već nekoliko dana osjeća opću slabost, imao je par dana temperaturu i grlobolju, što su simptomi Covida-19, ali je njegov prvi test negativan. Neovisno o tome, a imajući u vidu činjenicu da je u posljednje vrijeme imao brojne kontakte, Kozlevac je smješten na Odjelu pulmologije gdje će idućih dana biti na opservaciji”, izvijestila je dr. Hrstić.

Dodala je i da će načelnik Stožera i zapovjednik Vatrogasne zajednice Istarske županije Dinko Kozlevac za par dana biti ponovno testiran na koronavirus.

Hina / foto Facebook

- Oglas -