Subota, 13 travnja, 2024
NaslovnicaVIJESTIDalmacijaNA PRVOJ LINIJI: I dr.Darko Granić pozitivan na koronu, od doma radi...

NA PRVOJ LINIJI: I dr.Darko Granić pozitivan na koronu, od doma radi do zamjene

Koroni je podlegao i istaknuti makarski liječnik dr.Darko Granić koji je o “pozitivnom statusu” izvijestio na svojem Fb profilu.

– Kaže se da doktor najbolje razumije svoje pacijente ako i sam od nečega oboli, pa sam i ja malo obolio od “korone” i eto me kući u izolaciji sa svojim ukućanima. Četvrtak i petak sam izostao sa posla radi vaše sigurnosti jer sam srijedu popodne osjetio prve simptome. Sa sestrom sam bio uvezan od kuće pišući vam uputnice i recepte i tako će biti i dalje ukoliko dom zdravlja ne pošalje nekoga za zamjenu. Ukoliko nije nužan osobni dolazak u ambulantu, molimo da rješavate medicinske situacije telefonski na jedan od naša tri telefonska broja ambulante.

Ako ne bude komplikacija, vraćam se 07.12.2020. Molim sve pacijente koji su bili sa mnom u kontaktu od ponedjeljka do srijede u mojoj ambulanti duže od 15 minuta da mi se jave facebook porukom ili porukom na 0915679955. Također molimo sve koji ubuduće namjeravaju doći na pregled da unaprijed najave da su bili u kontaktom sa zaraženim ili da izmjere temperaturu prije dolaska, koriste maske novijeg izdanja prebačenu preko i usta i nosa . Sutra ide i dalje “edukacijski ponedjeljak” s vatrenom temom “utjecaj društvenih medija na vaše stavove za/protiv cijepljenja”…, piše dr. Granić kojem želimo što skorije ozdravljenje i povratak na posao u najavljenom roku.

M. D. /foto M. D.

- Oglas -