Petak, 23 veljače, 2024
NaslovnicaVIJESTIHrvatskaNA PARKU MLADEŽI Osmo izdanje Festivala elektroničke glazbe Ultra Europe od 8....

NA PARKU MLADEŽI Osmo izdanje Festivala elektroničke glazbe Ultra Europe od 8. do 10. lipnja

U splitskom Parku mladeži na četiri pozornice od 8. do 10. srpnja bit će održano osmo izdanje Festivala elektroničke glazbe Ultra Europe. Najavljen je dolazak brojnih zvijezda iz svijeta elektroničke glazbe, među kojima su i dugogodišnji vladari svjetske glazbene scene Above & Beyond, Adam Beyer, Afrojack, Alesso, Amelie Lens, Armin van Buuren, DJ Snake, Hardwell, Joseph Capriati, Marco Carola, Martin Garrix, Marshmello, Nicky Romero, Nina Kraviz, Oliver Heldens, Richie Hawtin, Steve Aoki, Tiësto, Timmy Trumpet, Vini Vici, te ACRAZE, Airod, ANNA, Frank Walker, Ilario Alicante, Krewella, Sam Feldt i Sofi Tukker DJ set.

Premier Destination Music Festival za svoje osmo izdanje priprema i brojna iznenađenja, dok će nastupe pojedinih izvođača pratiti specijalna i vrlo zahtjevna produkcija koja će cjelokupno iskustvo posjetitelja na cijelom prostoru Parka mladeži podići na novu razinu. Kako bi svi posjetitelji bili sigurni, program će se odvijati u skladu sa svim važećim mjerama vezanima uz COVID-19 i u koordinaciji s lokalnim vlastima, poručuju organizatori.

Nakon što se od 8 do 10. srpnja na splitskom stadionu Park mladeži održi Ultra Europe, sljedećeg dana, 11. srpnja je predviđena Brač Regatta u 585 Klubu u Bolu na Braču, a dan kasnije, 12. srpnja, i Ultra Beach u Carpe Diem Beach Clubu na Paklenim otocima na Hvaru, uz Resistance Hvar. Posljednjeg dana, 13. srpnja, sve se seli na Vis gdje će biti održan Destination Ultra Closing Party na tvrđavi Fort George.

MD/foto Ultra Europe

- Oglas -