Subota, 20 travnja, 2024
NaslovnicaMAKARSKAMAKARSKO KULTURNO LJETO: Što vas čeka od 23. do 30.srpnja

MAKARSKO KULTURNO LJETO: Što vas čeka od 23. do 30.srpnja

Program Makarskog kulturnog ljeta u svom je četvrtom tjednu i vrijeme je da napravimo pregled događanja koja nas očekuju do idućeg utorka, 30.srpnja.

Kao što smo već i ranije najavljivali, od utorka 23.srpnja pa do četvrtka 25.srpnja dani su ‘Tribute to’ festivala koji je započeo u još nedjelju, a koji nam još donosi koncerte grupa Boom Cha, zatim Jailbreak te naposlijetku Real Tribute to Queen.

Isto tako, u četvrtak 25.srpnja se u Gradskoj galeriji Antuna Gojak otvara izložba akademske slikarice Martine Gulan pod nazivom In2 The Wild.

U petak 26.srpnja na programu je tradicionalna klapska večer, a ovaj put  nastupa Klapa Kumpanji.

Subota će, pak, biti u znaku blues-rocka: I ove se godine održava tradicionalni Tribute to Dado Slivar koncert, na kojem nastupa naša makarska grupa 0+.

U nedjelju 28.srpnja dolazi crnogorska pop zvijezda Sergej Četković, koji od 21 sat nastupa na pozornici Ljetnog kina.

Što se tiče ponedjeljka 29.srpnja, bio je predviđen nastup Điger Benda na Kačićevom trgu, ali prema posljednjim informacijama tu ćemo najvjerojatnije vidjeti neke promjene, o kojima ćemo izvijestiti idućih dana.

Na kraju, u utorak 30.srpnja očekuje nas uzbudljiva večer ponovo na Ljetnom kinu, gdje nastupaju Neno Belan i Big Band Makarska.
O.F.

- Oglas -