Četvrtak, 29 veljače, 2024
NaslovnicaMOZAIKŽivotLITO U GRADU Evo kakva nas događanja čekaju u Makarskoj ovog tjedna

LITO U GRADU Evo kakva nas događanja čekaju u Makarskoj ovog tjedna

Program manifestacija Lito u gradu nastavlja se i dalje, a ovog tjedna Makarani i svi gosti imati će priliku uživati u nekoliko vrlo zanimljivih događanja.

Prije svega, sutra (utorak) se nastavlja projekrt Maestrale, koji ovaj put vodi u Kalalargu kod broja 16, odnosno u Rančića dvor gdje će se održati solistički koncert u pratnji klavira, nastupaju Laura Radić i Filip Grmoja.

Srijeda, kao i svaka do sada, donosi još jednu interpretacijsku šetnju Agate Ravlić s turistima po centru grada, uz klapske i folklorne nastupe.

Ljubitelji komedije u četvrtak 21.srpnja mogu se uputiti do Ljetnog kina gdje gostuje Tarik Filipović s predstavom Sex i glad, dok je i ovog petka u programu Green Kala Art u Prvosvibanjskoj, ovaj put kroz radionicu kreativne terapije s Tinom Divić.

Za vikend najprije dolazi Splicka scena, odnosno već nam znani stand up komičari koji nastupaju u Ljetnom kinu, dok sam kraj tjedna donosi i poslasticu ljubiteljima rock glazbe, jer na Kačićevom trgu nastupaju Ballbreakersi, odnosno izvrstan AC/DC Tribute bend.
MD/foto MD

- Oglas -