Četvrtak, 29 veljače, 2024
NaslovnicaVIJESTIDalmacijaJADROLINIJA: S kopna na otok samo otočani

JADROLINIJA: S kopna na otok samo otočani

Jadrolinija je u subotu objavila upozorenje da će se na trajekt ili brod s kopna na otok ili s otoka na otok moći ukrcati samo putnici s otočnim iskaznicama ili potvrdom o stalnom boravištu na otoku, djelatnici javnih i komunalnih službi i teretna vozila registrirana u Hrvatskoj.

“S obzirom na odluku Nacionalnog stožera o mjerama ograničavanja javnog prijevoza u linijskom obalnom pomorskom prometu, obavještavamo cijenjene putnike da će se, bez obzira na kupljenu kartu, na trajekt ili brod s kopna ili s otoka na otok moći ukrcati samo putnici s otočnim iskaznicama ili potvrdom o stalnom boravištu na otoku te djelatnici javnih i komunalnih službi i teretna vozila registrirana u Hrvatskoj”.

Jadrolinija na svojim internetskim stranicama navodi da putnici s otoka prema kopnu nemaju ograničenja, ali povratnu kartu na otok mogu kupiti samo navedene kategorije korisnika.

“Putnicima koji ne ispunjavaju te uvjete, a imaju kupljene karte, novac će biti vraćen, prema uvjetima poslovanja Jadrolinije”, kaže se u priopćenju.

Hina / Foto: D.Antonini

- Oglas -