Nedjelja, 14 travnja, 2024
NaslovnicaMOZAIKHUMANITARNA AKCIJA: DPH Makarska zajedno s Molitvenom zajednicom Duha Svetoga iz Župe...

HUMANITARNA AKCIJA: DPH Makarska zajedno s Molitvenom zajednicom Duha Svetoga iz Župe sv. Marka ev. u Makarskoj

Iz Društva prijatelja Hajduka Makarska objavili su početak humanitarne akcije, koju provode u suradnji s Molitvenom zajednicom Duha Svetoga iz Makarske.

– Zajednica nas je zamolila za pomoć, obzirom da imaju srce, volju, želju i potrebu pomoći konkretno tri višečlane obitelji iz Makarske (petnaestoro djece u dobi od 3 do 18 godina), koje su u jako lošoj financijskoj situaciji i oskudijevaju u osnovnim životnim namirnicama – hrani i higijenskim potrepštinama.

Molimo Vas, naše članove i sve ostale navijače Hajduka, da nekim našim sugrađanima učinimo ugodnije Božićne blagdane, te da i njima, usprkos teškoj situaciji u kojoj se nalaze, ovaj Božić bude radostan i da im podari nadu da će svaki slijedeći biti još bolji i sretniji.
Svaka donacija je hvale vrijedna, a molimo Vas da u skladu s Vašim mogućnostima donirate hranu i higijenske potrepštine, obzirom su se vrijedne članice i članovi iz Molitvene zajednice Duha Svetoga već ranije pobrinule za odjeću.

Vaše donacije možete donijeti u prostor DPH Makarska na Dugišu, Zrinsko-frankopanska 41, od 17.00 do 19.00 sati u slijedećim danima:
Četvrtak 10. prosinca,
Petak 11. prosinca,
Nedjelja 13. prosinca,
Ponedjeljak 14. prosinca,
Srijeda 16. prosinca,
Petak 18. prosinca i
Nedjelja 20. prosinca 2020. godine.

M.D. / foto DPH Makarska

- Oglas -