Četvrtak, 22 veljače, 2024
NaslovnicaVIJESTIDalmacijaEvo kako su Travničani dočekali makarske Zlatouste

Evo kako su Travničani dočekali makarske Zlatouste

Hit predstava ‘Ufo’ Lutkarskog društva Zlatousti iz Makarske, R. Hrvatske odigrana je sinoć u okviru obilježavanja Dana općine Travnik na Kamernoj sceni JU Centar za kulturu općine Travnik, pišu na tamošnjoj stranici I like Travnik.

Evo što su napisali Travničani kod kojih su makarski Zlatousti već nastupali.

– Progovarajući o ljudskim manama na humorističan način izričajem svojstvenim dalmatinskoj zagori, Zlatousti je dočarao publici što bi se sve moglo dogoditi kada u Kiljevce, mjestašce “na kraju svijeta”, sleti neidetificirani leteći objekt.

To slijetanje u mještanima budi zatomljene apetite i želju za brzom zaradom te pokreće lanac događanja u čijem središtu je gostionica Minhen, njezini vlasnici i redovni gosti.

Ljubitelji pozorišta, sinoć su imali priliku uživati u vrhunskoj izvedbi glumačke postave koja je odigrala izuzetno gledanu i već popularnu predstavu, te pobrala brojne simpatije i u Travniku.

Uz ovacije i salve smijeha gledatelji su više puta, aplauzom nagrađivali glumačku ekipu, kojoj je ovom prilikom dodijeljena zahvalnica za učešće i doprinos u obilježavanju manifestacije Dan općine Travnik, pišu na stranici.

Zlatousti su makarski brend, to već znamo, a priče poput ove, u kojoj se nova prijateljstva grade na temeljima kulture, to i potvrđuju.

- Oglas -