Petak, 23 veljače, 2024
NaslovnicaMOZAIKDogađanjaDeseti Memorijalni festival Mike održat će se 7. svibnja: nastupaju Urban, Rezerve,...

Deseti Memorijalni festival Mike održat će se 7. svibnja: nastupaju Urban, Rezerve, najavljen bogat sportski i zabavni program….

Udruga Milan Ožić Mike desetu godinu za redom organizira Memorijalni festival Mike koji će se održati 07. svibnja na Gradskom sportskom centru i parku fra Jure Radića u Makarskoj.

Ovogodišnje izdanje donosi standardno kvalitetan sportski, zabavni i glazbeni program, čija će glavna zvijezda biti jedan od najvećih hrvatskih glazbenih umjetnika Damir Urban i njegov bend Urban & 4, koji su ove godine nagrađeni s četiri Porina od kojih i one za album i pjesmu godine.

Uz Damira Urbana i njegovu četvorku, posjetitelji festivala imat će priliku uživati i u koncertu makarskog rock benda Rezerve, a već od jutarnjih sati i u zvuku vinyla (DJ OKJAR i Vedran – Magic time vinyl festival, Dragan Puharić Pucko, Ivo Fistonić Fiste, M.Bušelić Čendo,…). Svoj obol glazbenom dijelu dati će i legendarni makarski DJ Zoran Spajić koji je uz udrugu Mike od prvog festivala.

Pozivamo sve ljude dobre volje da nam se pridruže na najveselijem humanitarnom događaju na Makarskoj rivijeri – poručili su organizatori.

MD/foto Udruga Mike

- Oglas -