Subota, 24 veljače, 2024
NaslovnicaRIVIJERADelegacija HNS-a u posjeti nogometnim i futsal klubovima s Makarske rivijere

Delegacija HNS-a u posjeti nogometnim i futsal klubovima s Makarske rivijere

Hrvatska nogometna reprezentacija ovih dana boravila je u Splitu, gdje se pripremala za susret Lige nacije protiv Francuske (1:1). Vatrene već u petak očekuje novi težak izazov u vrlo zgusnutom rasporedu (gostovanje kod Danske), a hrvatski nogometaši za taj se susret spremaju u Splitu. Delegacija HNS-a u sastavu Marijan Kustić (predsjednik), Smodlaka (dopredsjednik), Darko Raić-Sudar (član Izvršnog odbora HNS-a) i Marko Erceg (predsjednik nogometnog saveza Splitsko-dalmatinske županije) boravak u Dalmaciji iskoristila je za posjet trima nogometnim (Uraniji, Zmaju i tučepskom Jadranu) i jednom malonogometnom klubu s Makarske rivijere (Novom Vremenu).

Predsjednik HNS-a Marijan Kustić za službenu stranicu nogometnog saveza izjavio je da je cilj njihovog posjeta bio upoznati se s uvjetima i načinom rada spomenutih klubova, kao i porazgovarati o aktualnim promjenama u sustavu natjecanja. Podsjetimo, od sljedeće sezone kreće velika reforma hrvatskog nogometa (koja će kompletan hrvatski niželigaški nogomet).

Također, predsjednik HNS-a istaknuo je i kako su odlučili iskoristiti priliku da čestitaju rukovodstvu MNK Novo Vrijeme, koje je ove sezone osvojilo sva tri nacionalna trofeja na seniorskoj, te naslov prvaka na juniorskoj razini. Dodao je i Novo Vrijeme projekt koji je odlično razvijen.

Zadovoljstvo ovom posjetom iskazali su i čelni ljudi spomenutih klubova, koji su tako dobili priliku prezentirati im način na koji njihovi klubovi rade i funkcioniraju, te ujedno i popričati o brojnim drugim temama.

Dora Srzić / foto : arhiva HNS

 

 

 

- Oglas -