Subota, 15 lipnja, 2024
NaslovnicaMOZAIKŽivotBOŽIĆ U APFEL ARENI U nedjelju Ante Gelo, Zorica Kondža i gosti,...

BOŽIĆ U APFEL ARENI U nedjelju Ante Gelo, Zorica Kondža i gosti, evo što vas čeka idućih dana

Mjesec i pol dana nakon otvorenja Sportsko-kulturni centar Apfel Arena doista je postao novi puls Makarske rivijere. Od sportskih aktivnosti, preko kulturnih događanja do zdravstva i kongresa, Apfel Arena obogatila je život stanovnika Makarskog primorja. Idealno odredište za kvalitetno provođenje slobodnog vremena prilagođeno potrebama svih članova obitelji, i u ovo blagdansko vrijeme nudi bogat program svim svojim posjetiteljima.

Već ovu nedjelju, 11.12.2022. u 19 sati Ante Gelo uz goste Zoricu Kondžu, Alena Đurasa, Ivu Ajduković i makarske glazbenike će održati koncert „Božić dolazi“ s najljepšim blagdanskim hitovima.

A u ponedjeljak, 12.12.2022. Makarsku očekuje upriličenje prave zimske čarolije – međunarodno poznati ansambl Ukrainian Classical Ballet će na pozornici Apfel Arene izvesti Orašarovu suitu – Božićnu baletnu priču s najljepšim ulomcima iz Orašara. Desetak skladbi trajanja 45 minuta u kojima će publika moći uživati u Valceru pahuljica, španjolskom, arapskom te kineskom plesu, valceru cvijeća dok će sve završiti velikim pas de deux protagonista Princa i Klare u začaranom svijetu četiri kraljevstva.

Božić u Apfel Areni će trajati do Nove godine, a obuhvaća i novu predstavu kazališta Moruzgva „Čudo“, s Ecijom Ojdanić i Matijom Šakoranjom u glavnim ulogama (14.12.2022.), kao i „Dobra večer, došao sam po Vašu kćer“ Kerekesh Teatra (21.12.2022.). Za najmlađe je Apfel pripremio nastup plesne skupine Vruća Čokolada s predstavom „U strahu su velike oči“ te interaktivni „Magic Show za cijelu obitelj“ mađioničara Luke Vidovića, a za dozu smijeha će se 16.12.2022. pobrinuti Marko Dejanović i Goran Vinčić sa svojim stand up nastupom „Dupla doza“.

Nezaboravan glazbeni program u adventu nastavlja se koncertom Đanija Stipaničeva, Filipa Hozjana, Vladimira Garića i Marka Pecotića poznatijih kao Četiri tenora, koji će publici 19.12.2022. otpjevati čuvene evergreene, popularne arije i omiljene kancone.

Za kraj godine, 29. prosinca, posjetitelje očekuje spektakl – koncert Josipe Lisac. Taj će nastup u Makarskoj biti Josipin posljednji koncert u Hrvatskoj uoči onoga u veljači 2023. u zagrebačkoj koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog povodom 50-e obljetnice izlaska njezinog debitantskog albuma Dnevnik jedne ljubavi.
MD/foto MD

- Oglas -