Četvrtak, 29 veljače, 2024
NaslovnicaVIJESTIHrvatskaBOJAN GLAVAŠEVIĆ O GAFOVIMA ŠEFA SDP-A: Od centra na lijevo skoro svi...

BOJAN GLAVAŠEVIĆ O GAFOVIMA ŠEFA SDP-A: Od centra na lijevo skoro svi su bolji izbor od Davora Bernardića, nominalnog lidera opozicije. A to je loše za Hrvatsku

Nakon što se predsjednik SDP-a Davor Bernardić „proslavio” vulgarnim vrijeđanjem predsjednika Sabora Gorana Jandrokovića, reakcije dolaze sa svih strana. Možda posebno zanimljiva bila je ona Bernardićevog stranačkog kolege Bojana Glavaševića na njegovom facebook profilu. Naime, Glavašević se osvrnuo na novinsku kolumnu koju je za 24sata napisao Tomislav Klauški, a u kojoj je Klauški naveo da je u Hrvatskoj malo „onih koji na političkoj sceni mogu proizvesti ovakav rafalni niz gafova, promašaja, nesnalaženja i gluposti”.

Klauški je osim toga nabrojao kako je predsjednik SDP-a, samo dan nakon što je Zoran Milanović digao državu na noge oko HOS-a i pozdrava Za dom spremni, uredno položio vijence u Borovu Selu ispred raširene HOS-ove zastave.Zatim je na Dan slobode medija Bernardić kritizirao novinare da se ne usude postaviti Andreju Plenkoviću pitanja o pozdravu ZDS, i to upravo na dan kad je HTV zabranio gostovanje predsjednici Sindikata novinara Hrvatske u emisiji Nedjeljom u dva. Te na kraju u nezabilježenom verbalnom ispadu, nazvao Gordana Jandrokovića “rektalnim alpinistom”. – Pa tko još kaže da je Bero dosadan?  Svejedno, nitko neće reći da je Bero politički talentiran – napisao je autor u kolumni za 24 sata.

Glavašević je to prokomentirao riječima: – Glas za SDP na idućim izborima neće biti ni glas za Peđu ni za Freda ni za Biljanu (ako uopće budu na listi). Glas za SDP na idućim izborima čak neće biti ni glas za socijaldemokraciju (jer nje u toj stranci praktički više i nema), nego isključivo glas za Davora Bernardića i njegov najuži krug istomišljenika.

U SDPu ima ljudi koje jako cijenim, i za čiji integritet i sposobnost bih bio voljan jamčiti, ali svaka riječ koju je Klauški ovdje napisao stoji. Ovo što sam napisao ne znači da mislim da je Plenković bolji izbor. Mislim da je moj stav prema HDZu jako dobro poznat. Ovo što sam napisao znači da su od centra na lijevo skoro svi bolji izbor od Davora Bernardića. A budući da je riječ o nominalnom lideru opozicije, to je izuzetno loše za Hrvatsku – napisao je Glavašević, koji je uz svoj tekst postavio i link za spomenutu kolumnu.
O.F. / foto facebook

- Oglas -