Nedjelja, 10 prosinca, 2023
NaslovnicaMOZAIKDogađanjaAUTO SPORT ADRIA Karavana luksuznih automobila krenula prema jugu Hrvatske, u subotu...

AUTO SPORT ADRIA Karavana luksuznih automobila krenula prema jugu Hrvatske, u subotu su na izložbi u Makarskoj

Konferencijom za medije službeno je krenuo sedmi Auto Sport Adria, događaj koji promovira automobilistički turizam pod ovogodišnjim službenim imenom Dalmatia drive. Sudionici će imati priliku upoznati najljepšu dionicu u Hrvatskoj, Jadransku magistralu, zatim raznolike krajolike, jedinstvene prometnice, gastro i eno ponudu te lokalne običaje. Karavanu tešku više milijuna koja okuplja oko 30 luksuznih i limitiranih automobila najpoznatijih brendova poput Porschea, Lamborghinija, McLarena, Ferrarija možete pogledati u Makarskoj 23. rujna od 10 do 17 sati kod Hotela Osejava gdje ćete moći uz brojne aktivnosti, osjetiti i zabilježiti trenutak s omiljenim autom.

„Od samih početaka poslovanja pa do danas, postali smo pravi lider i primjer turističkih inovacija na tržištu. Sve je počelo prije gotovo tri godine kada smo uz našu želju, volju i dobru poslovnu strategiju odlučiti kako možemo biti dio promjene. Sada je vrijeme da naša vizija zakorači prema nekim višim stepenicama. Ovo je trenutak da nam se pridružite te da zajedno krenemo na inspirativno putovanje koje je pred nama. Predstavit će vam se najluksuzniji brendovi automobila iz cijelog svijeta, aktivnosti koje će dodatno zaintrigirati javnost, te alati koji će na neki način potaknuti kreiranje sadržaja za dodatnu promociju i zadovoljstvo“, istaknuo je na konferenciji za medije Kristijan Semulić iz organizacijskog tima Auto Sport Adria.

Okosnica svakog događaja koji se veže uz vožnje i sigurnost ne može proći bez dodatne zaštite i profesionalne podrške Ministarstva unutarnjih poslova. Tako se na konferenciji kratko obratio Krešimir Mišić, voditelj službe prometne policije PU zagrebačke. „Trebamo uvijek pomoći u preventivnim edukacijskim mjerama svima koji žele doprinijeti sigurnosti prometnih cesta. Bitan element svakog događaja je sigurnost, pogotovo na prometnicama. Što se tiče budućnosti, mi ćemo kroz aktivnosti na cesti do dolaska na lokaciju svojim poštivanjem mjera i sigurnosti doprinijeti da se adekvatno regulira promet. Svakako želimo istaknuti kako je Auto Sport Adria pravi primjer svima ostalima koji se referiraju na automobilski turizam i promociju automobilizma u Hrvatskoj“.

Dodao je i kako u suradnji s policijom Splitsko dalmatinske županije u Makarskoj ne propustite posebnu aktivaciju u obliku naočala koje simuliraju vid pod određenim razinama alkohola u krvi. Osim toga, unatoč najavljenim vremenskim neprilkama zaintrigirat će vas izloženi automobili koje ćete moći pogledati, a u neke čak i sjesti. Sigurno će vas ostaviti bez daha, a uz zaštitne mjere moći ćete zabilježiti trenutak i podijeliti ih na društvenim mrežama ispred najljepših automobila svijeta. Dalmatia drive uključuje rutu od Zagreba preko Paga do Makarske. Vlasnicima atraktivnih jurilica nudi nezaboravni doživljaj, a uz sve to promiče i uvodi neki novi turistički aspekt koji je do sada bio na marginama. Velik postotak sudionika vraća se iz godine u godinu što je pokazatelj kako ovakav oblik turizma ima potencijal rasta. Vjerujemo da će se i mali i veliki posjetitelji oduševiti limenim ljubimcima – priopćili su organizatori.
foto: Jan Humski/PR

- Oglas -