Subota, 20 srpnja, 2024
NaslovnicaSPORTZavršena plivačka sezona: mladi plivači Galeba oprostili se vrlo dobrim nastupima

Završena plivačka sezona: mladi plivači Galeba oprostili se vrlo dobrim nastupima

Nastupima na prvenstvu Hrvatske i zadnjem kolu Splitske lige mladi plivači i plivačice Galeba okončali su natjecanja za aktualnu, vrlo dobru plivačku sezonu.

Iva Visković je nastupila na Prvenstvu Hrvatske u konkurenciji ml. juniora u disciplini 50 metara prsno i zauzela je solidno 23. mjesto s rezultatom 39.23 što je njen osobni rekord. S ovim rezultatom je već isplivala normu za juniorsko prvenstvo sljedeće godine. To je njen prvi nastup na prvenstvu Hrvatske i nadamo se da ce ih jos biti u buducnosti.

Mlađi kadeti nastupili su u zadnjem kolu Splitske lige koje je održano na bazenima Poljud i okitili se sa četri medalje. Mia Mucić osvojila je zlato u disciplini 100m prsno i srebro u disciplini 50m leđno. Petra Mila Panžić osvojila je broncu u disciplini 50m leđno. Prvu medalju u svojoj kolekciji i to srebrenu, osvojila je Petra Andrić u disciplini 200m slobodno.

-Čestitamo svim plivačima i plivačicama na velikim uspjesima ove sportske godine. Jako smo ponosni na sve rezultate- poručuju iz Pk Galeb.
MD/ foto:PK Galeb

- Oglas -