Subota, 13 srpnja, 2024
NaslovnicaMAKARSKAVRIJEDNA DONACIJA Makarski SDP donirao volonterskom centru Crvenog križa 60 kg vrgoračkih...

VRIJEDNA DONACIJA Makarski SDP donirao volonterskom centru Crvenog križa 60 kg vrgoračkih jagoda

Međunarodni praznik rada ove se godine širom svijeta obilježava bez pripadajućih okupljanja, no ni korona krize nije spriječila održavanje tradicije. Jutros smo se tako našli u zgradi makarske srednje škole, trenutno volonterskom centru Crvenom križu čiji se volonteri svakodnevno brinu o brojnim sugrađanima i makarskim obiteljima u potrebi. Delegacija gradskog SDP-a posjetila ih je danas s vrijednim donacijama – 100 porcija, odnosno 60 kilograma vrgoračkih jagoda  te većom količinom dezinfekcijskih sredstava.  U ime stranke volonterima, koje vodi Miroslav  Dudaš, zahvalio se predsjednik Sretan Glavičić.

– Kako nismo mogli organizirati tradicionalno druženje s građanima i podjelu karanfila, odlučili smo posjetiti  volontere makarskog Crvenog križa, jedine gradske organizacije koja svojim radom zaslužuje tretman posjete, te izraz zahvalnosti građana koje predstavljamo. Želja nam je i da nas informiraju o tome što unaprijediti i kako im omogućiti što kvalitetniji rad – kazao je Glavičić.

-Zahvaljujemo se gradskom SDP-u što su prepoznali naš trud i pozivam ovim putem sve ljude dobre volje u gradu da nam se pridružee. Jučer smo, drago mi je istaknuti, imali donaciju mladog bračnog para koji je donirao pune socijalne pakete za čak tri obitelji, što nam stvarno budi vjeru da u ovo nezgodno doba nismo izgubili ono humano. Nažalost, naši korisnici su brojni, no mi o njima brinemo svaki dan, a voće koje smo prikupili te ove jagode sigurno će pomoćii za bolji imunitet – kaže Dudaš.

O.F.

- Oglas -