Ponedjeljak, 20 svibnja, 2024
NaslovnicaMOZAIKŽivotVIDEO I FOTOGALERIJA Zlatne ruke Prvosvibanjske ulice

VIDEO I FOTOGALERIJA Zlatne ruke Prvosvibanjske ulice

Kulturna i umjetnička događanja u sklopu projekta Maestrale nastavljena su u subotu u Prvosvibanjskoj ulici gdje je predstavljena nova umjetnička instalacija naziva Imaš zlatne ruke, dok su u kasnijim satima održane radionice i druženje u organizaciji Green kala Art.

Nakon plavih oblaka koji su u lipnju bili postavljeni na Lištunu, od jučer prolaznike Prvosvibanjskom ‘pozdravljaju’ dvije zlatne ruke. Kao što smo već pisali, iza ovog dijela projekta Maestrale stoji suradnja Grada i umjetničkog festivala Okolo, koji nakon nekoliko godina djelovanja u Zagrebu ove sezone prvi put gostuje na moru, a sama instalacija postavljena je u Prvosvibanjskoj upravo radi ‘zlatnih ruku’ dizajnerica, umjetnica i obrtnika po kojima je taj kutak starog grada i poznat.

Dok su proteklih tjedana navikle Makaranaei turiste na svoja događanja petkom, ovog su se puta snage Green kala Arta uklopile u subotnji program Maestralea, ponudivši radionice MarinaDesign , Ruke Design i Rintintine, dok je za glazbu bio zadužen DJ Spajić. Kako je sve zajedno izgledalo, pogledajte u video prilogu i foto galeriji.
MD/foto Grad Makarska

- Oglas -