Subota, 20 travnja, 2024
NaslovnicaVIJESTIDalmacijaUSPJEŠNA POSLOVNA PRIČA BRAČNOG PARA PROTRKA Najtraženiji natpis – 'Došao sam...

USPJEŠNA POSLOVNA PRIČA BRAČNOG PARA PROTRKA Najtraženiji natpis – ‘Došao sam zbog janjetine’

Luciano i Ksenija Protrka nisu ni slutili kako će jedan odlazak na svadbu uskoro promijeniti njihovu poslovnu svakodnevnicu. Naime, na toj svadbi oduševili su se kućicom za fotografiranje u kojoj su se gosti mogli slikati i instant fotografiju sačuvati kao uspomenu.

Nije trebalo dugo da pribave svoju kućicu i opremu za fotografiranje i okušaju se u tom biznisu koji je, čini se, postao iznimno popularan.
-Evo prošlog vikenda smo bili na jednom vjenčanju u susjednoj BiH do šest ujutro. Oko naše kućice vladala je takva gužva da je mlada u jednom trenutku došla do okupljenih svatova i pitala: Pa dobro, hoće li itko plesati? – smije se Ksenija Protrka.Prvo službeno predstavljanje Fotkaonice zbilo se na lanjskom Craft festivalu u Makarskoj i zainteresiranost posjetitelja potaknula ih je da odrade cijelu sezonu u sklopu ribarskih večeri.

Ove godine, pak, domaći i turisti neće moći koristiti usluge Fotkaonice u gradu jer, otkriva nam Ksenija, jednostavno imaju previše posla na svadbama i drugim događanjima na kojima organizatori traže njihove usluge, i to od Slavonije do Bosne i Hercegovine.Ponuda u Fotkaonici od prvog dana se širila pa se klijenti tako mogu slikati sa smiješnim rekvizitima, šaljivim naočalama, perikama, šeširima a od nedavno i natpisima koji su, kažu Protrke, izrazito popularni.
A na svadbama, za koje su rasprodani čak i u 2020 – oj godini najtraženiji natpis s kojim se uzvanici mogu fotografirati jest – ‘Došao sam zbog janjetine’.
R. I.

- Oglas -