Ponedjeljak, 11 prosinca, 2023
NaslovnicaRIVIJERABaška VodaUrania u „finišu“ prijelaznog roka dovela još dva pojačanja

Urania u „finišu“ prijelaznog roka dovela još dva pojačanja

Zimski mercato bliži se kraju, a neki dalmatinski niželigaši odlučili su njegove posljednje dane iskoristiti za popunjavanje igračkog kadra. Jedna od njih je i Urania, koja je jučer objavila dolazak Anthony-ija Lebana i Marka Čaglja.

Anthony Leban u Uraniu je stigao iz australskog North Geelong Warriors. Ranije je još igrao za Melbourne Victoriu, a dolazak u Hrvatsku za njega će zasigurno biti veliki izazov. Ovaj daroviti dvadesetogodišnjak trebao bi pojačati konkurenciju u veznom redu Baškovođana.

Marko Čagalj je 27- godišnjak koji igra na poziciji vratara. Tijekom karijere igrao je za niz dalmatinskih niželigaša, a najveći trag ostavio je u pločanskom Jadranu. Naime, u sezoni 2018./2019. Čagalj je bio najbolji golman treće lige Jug.

Prije četiri godine kratko je bio na probi u mostarskom Zrinjskom, no tamo se nije dugo zadržao. Nakon odlaska iz Jadrana neko vrijeme proveo je u Imotskom, a sada se odlučio ponovo vratiti u 3.NL-Jug.

Baškovođani su njegovim dolaskom dobili vrlo dobrog vratara, no Čagalj se tek treba izboriti za poziciju u prvih 11 (s obzirom na njegove kvalitete, to mu ne bi trebalo predstavljati problem).

Čagalj i Leban priliku za debi u dresu Uranie imat će već ovog vikenda, kada Baškovođani gostuju kod Neretve.
Dora Srzić / foto NK Urania

- Oglas -