Subota, 15 lipnja, 2024
NaslovnicaAKTUALNOU SUBOTU ZIMSKI KARNEVAL Očekuje se oko 500 sudionika u povorci, još...

U SUBOTU ZIMSKI KARNEVAL Očekuje se oko 500 sudionika u povorci, još imate vremena prijaviti se

U Makarskoj traju zadnji dani pripreme za povratničko izdanje Zimskog karnevala, koji će nakon dvogodišnje pauze ponovo protutnjati gradom u subotu 18.veljače.

Kao i svake godine maškarane skupine ugostit će velika pozornica na gradskoj rivi, a za razliku od prethodnih izdanja, ovaj će se put i čitav popratni program održati u centru grada. Podsjetimo, Karneval započinje okupljanjem grupa kod hotela Meteor nakon čega povorka kreće prema rivi, gdje će nakon predstavljanja grupa biti pročitana presuda te tradicionalno spaljivanje Krnje na Velikom mulu.

Nakon završetka službenog dijela kreće zabava uz Giuliana i Diktatore, također na pozornici na rivi da bi se zabava na kraju nastavila po makarskim kafićima do najkasnijih sati.

– Spremni smo i dogovaramo posljednje detalje. Prijavljeno je 15 grupa i oko 500 ljudi u koloni, što je solidna brojka i na razini karnevala prije epidemije koronavirusa. No mjesta još ima, stoga pozivamo sve zainteresirane da nam se priključe – kazao nam je Tonči Lalić iz TZ Makarska. Više informacija o tome možete dobiti na broj telefona 098 265 679.

Zbog održavanja karnevala riva će biti zatvorena za promet, a organizatori pozivaju vlasnike automobila da uklone svoja vozila na vrijeme, pogotovo na potezu od hotela Biokovo do hotela Porin.
O.F./ foto MD

- Oglas -