Srijeda, 17 travnja, 2024
NaslovnicaRIVIJERABaška VodaTRODNEVNI PROGRAM Baškovođani se pripremaju za 43. Prvosvibanjski uranak

TRODNEVNI PROGRAM Baškovođani se pripremaju za 43. Prvosvibanjski uranak

Baškovođani se ovih dana pripremaju za 43. po redu izdanje tradicionalnog Prvosvibanjskog uranka koji i ove godine donosi bogat program i mnoštvo događanja koja će se protegnuti u razdoblju od 29. travnja do 1. svibnja.

Program započinje u subotu 29.travnja u centru Baške Vode s predstavom Klauna Šarenka, a potom i Tribute to Vinko Coce koncertom. U nedjelju 30.travnja veliku feštu priredit će grupa Dalmatino uz progodni vatromet, a događanja u ponedjeljak 1. svibnja započinju od 9 ujutro i traju kroz čitav dan.

Program otvara budnica Općinske glazbe Baška Voda, program se nastavlja podjelom cvijeća te nastupima klape Srdela i benda Specijalci od 10 sati, dok vrhunac zabavnog programa slijedi oko podneva.

Od 11:50 tako starta Međunarodna utrka charter magaraca, zatim Utrka konobara, Alka u kariolama, potezanje konopa i natjecanje na lojavoj gredi, sve uz bogate nagrade od pehara, pršuta, demejani vina pa do pečenog janjeta. Od 19 sati slijedi glazba uživo, i to Dreamers acoustic duo u restoranu Puntin.
O.F. / foto MD

- Oglas -