Subota, 20 srpnja, 2024
NaslovnicaVIJESTIDalmacijaTajanstveni Nipplepeople omađijao publiku, dvosatni koncert prošao u hipu

Tajanstveni Nipplepeople omađijao publiku, dvosatni koncert prošao u hipu

Tajanstveni dvojac Nipplepeople, koji je sinoć gostovao u Rančića dvoru, definitivno je bio jedna od poslastica ovog ljeta, kako za one koji su znali što ih očekuje, tako i za one koji nisu imali nikakvo predznanje o glazbenicima, te su na koncert možda došli privučeni šušurom i zvukom. Elektropop duo izveo je, zapravo, pravu čaroliju; s početka suzdržanu publiku koju je trebalo hrabriti da priđe bliže pozornici pretvorio je u plesom i ritmom omađijanu skupinu koja je, ponesena atmosferom, izgubila pojam o vremenu i ostala zatečena najavom posljednje pjesme. Maskirani dvojac pozivan je dvaput na bis, a hit “Frka” drugi put izveden imao je posve drugačiji efekt, ne zbog razlike u izvedbi, nego činjenice da je publika u finišu bila potpuno opuštena i razgoljena plesom.

Zahvaljujući senzibilitetu kojim su pratili publiku glazbenici su nježno, ali odlučno Makarane i njihove goste odveli tamo glazba i treba odvesti, a s bine su ispraćeni srčanim ovacijama.

Brzo prošavši pored publike udaljili su se u sigurnu zonu u kojoj čuvaju tajnost svojega identiteta, a kako doznajemo, poduzeli su sve mjere kako se u nekoj kasnijoj neformalnoj situaciji ne bi otkrio.

Ivona Ćirak

- Oglas -