Srijeda, 22 svibnja, 2024
NaslovnicaMAKARSKASVIĐAJU LI VAM SE Gradska glazba Makarska nakon skoro 30 godina ima...

SVIĐAJU LI VAM SE Gradska glazba Makarska nakon skoro 30 godina ima nove uniforme

Osim što su svojim koncertom preko rive čestitali sugrađanima Dan grada makarski glazbari ovom su prilikom zasjali, doslovno, u novom ruhu. Naime, nakon gotovo tri desetljeća pristigle su nove uniforme najstarijoj gradskoj kulturnoj instituciji, a danas je bila prva prilika za predstaviti ih javnosti. Kako nam kaže voditelj Boži Škarica, uniforme su nastale u suradnji s Arta design iz Splita a konačnim su dojmom i više nego zadovoljni.

– Stare bordo uniforme Glazbe potjecale su još iz doba Domovinskog rata, tada ih se zadnji put nabavljalo. Mi smo prije nekoliko godina nabavili mornarske majice za ljetne nastupe, a sada napokon imamo sasvim nove uniforme.

Krenuli smo od radova koje nam je predstavila vlasnica Arta designa, našli nešto na tragu onog što smo željeli, pomalo smo razrađivali i na kraju smo došli do ovog dizajna. U pitanju je jedna retro uniforma, a mada je bilo podijeljenih mišljenja dok smo ih gledali preko fotografija, danas kada smo napokon mogli vidjeti kako to izgleda uživo, komentari su dobri, vjerujem da se sviđaju i Makaranima – kaže Škarica.
O.F.
- Oglas -