Četvrtak, 25 srpnja, 2024
NaslovnicaAKTUALNOSTOŽER SD ŽUPANIJE, 25.TRAVNJA: Danas nema novozaraženih, preminula jedna osoba iz splitskog...

STOŽER SD ŽUPANIJE, 25.TRAVNJA: Danas nema novozaraženih, preminula jedna osoba iz splitskog Doma

Prema izvješću NZJZ-a Splitsko-dalmatinske županije od ukupno 165 obrađenih testova s područja SDŽ danas nema novooboljelih osoba. Ukupno do sada 74 zdravstvena djelatnika su oboljela od koronavirusa. 114 osoba je hospitalizirano. 103 zdravstvena djelatnika se nalaze u samoizolaciji. 8 osoba se nalazi na respiratoru od toga 6 iz Splitsko-dalmatinske županije i 2 iz Šibensko-kninske županije. 7 osoba se nalazi u karanteni hotela Zagreb na Duilovu.

Tijekom jutra u KBC-u Split preminula je starija muška osoba rođena 1930. godine. Preminuli je bio korisnik Doma za starije i nemoćne osobe Split smještajne jedinice u Vukovarskoj ulici. Uz nekoliko kroničnih bolesti osoba je imala i infekciju COVID19.

Na području Splitsko-dalmatinske županije do sada su zabilježena 462 slučaja zaraze koronavirusom  od toga su 134 osobe izliječene te je na dan 25.4.2020. na području Splitsko-dalmatinske županije pozitivno na covid infekciju 328 osoba – priopćio je  Stožer civilne zaštite Splitsko-dalmatinske županije.

M.D.

- Oglas -