Srijeda, 17 travnja, 2024
NaslovnicaMAKARSKAStjepan Zelić: Do ljeta ćemo nastojati organizirati još manifestacija kako bi...

Stjepan Zelić: Do ljeta ćemo nastojati organizirati još manifestacija kako bi što kvalitetnije iskoristili kapacitete GSC Makarska

Prije nekoliko dana potvrđeno je gostovanje legendarne Večernje škole u Makarskoj,koje će se održati u dvorani GSC Makarska 18.ožujka ove godine. Kako doznajemo od predsjednika Upravnog vijeća GSC Makarska Stjepana Zelića, gostovanje ekipe Željka Pervana samo je jedno u nizu događanja koja bi u idućim mjesecima trebali dodati novu dimenziju kapacitetima i mogućnostima makarskog Sportskog centra.

– Preuzimanjem dužnosti predsjednika Upravnog vijeća GSC Makarska obavezao sam se, između ostalog, pozicionirati naš grad na sportskoj karti Hrvatske. Ne samo to. Držim da možemo i moramo bolje iskoristiti postojeće kapacitete, posebice u zimskim mjesecima. U sklopu redovitih aktivnosti, Jure Pribisalić, koordinator za projekte i sportska događanja i ja boravili smo na radnom sastanku u ŠC Višnjik u Zadru gdje smo dogovorili potpisivanje Sporazuma o suradnji.

– Već tada smo dogovorili zajedničku suradnju na nekoliko projekata, a prvi među njima je upravo Večernja škola Željka Pervana – Oproštajna turneja. Zahvaljujući kvalitetnim pregovorima sa produkcijskim menadžmentom koji stoji iza Željka Pervana, Makarke i Makarani imat će priliku gledati nezaboravni show 18.ožujka 2023. S početkom u 19:59 sati u dvorani GSC Makarska. Za tu priliku smo Jure Pribisalić i moja malenkost dogovorili proširenje sa 1.000 na 1.400 sjedećih mjesta i prema prvim najavama, tražit će se karta više.

– Osim toga, GSC Makarska ugostit će i ragbi Europsko prvenstvo Trophy divizije u sklopu kojeg će u našem gradu 1.travnja igrati reprezentacije Hrvatske i Švicarske. Do ljeta ćemo nastojati organizirati još nekoliko sportskih i zabavnih manifestacija kako bismo što kvalitetnije iskoristili kapacitete GSC Makarska, ali i skratili našim sugrađanima pomalo dosadne zimske dane.

– U pregovorima smo sa nekoliko glazbenih zvijezda, a očekuju nas i brojna sportska natjecanja o čemu ćemo na vrijeme izvijestiti javnost – kazao je Stjepan Zelić.
MD/ foto MD

- Oglas -