Četvrtak, 25 srpnja, 2024
NaslovnicaVIJESTIDalmacijaSplitsko-dalmatinska županija raspisuje natječaj za 11 pročelničkih mjesta

Splitsko-dalmatinska županija raspisuje natječaj za 11 pročelničkih mjesta

Splitsko-dalmatinska županija raspisala je natječaj za imenovanje pročelnika Upravnih tijela Splitsko-dalmatinske županije, na neodređeno
vrijeme. Tako se raspisuje natječaj za mjesto pročelnika Kabineta Župana, pročelnika Upravnog odjela za poslove Županijske skupštine i pravna pitanja, pročelnika Upravnog odjela za prosvjetu te pročelnika Upravnog odjela za hrvatske branitelje, civilnu zaštitu i ljudska prava.

Traži se i pročelnik Upravnog odjela za turizam, pomorstvo i promet, pročelnik Upravnog odjela za graditeljstvo i prostorno uređenje i
pročelnik Upravnog odjela za informatiku i zajedničke poslove i pročelnik Upravnog odjela za opću upravu. Također je raspisan natječaj za mjesto pročelnika Upravnog odjela za upravljanje nepokretnom imovinom, izgradnju i imovinsko-pravne poslove te mjesto pročelnika Upravnog odjela za kulturu, sport i tehničku kulturu.

Na web stranici Splitsko-dalmatinske županije (www.dalmacija.hr) naveden je opis poslova i podaci o plaći radnog mjesta koje se popunjava, način obavljanja prethodne provjere znanja i sposobnosti kandidata i iz kojeg područja, te pravni i drugi izvori za pripremanje kandidata za tu provjeru.
M.D./foto M.D.

- Oglas -