Srijeda, 22 svibnja, 2024
NaslovnicaVIJESTIDalmacijaRAZVOJNA AGENCIJA MARA „Trening aktivnog traženja posla“ – naučite kako upravljati vlastitom...

RAZVOJNA AGENCIJA MARA „Trening aktivnog traženja posla“ – naučite kako upravljati vlastitom karijerom

U sklopu projekta EXERCITATIONE, JU Mara organizira „Trening aktivnog traženja posla“.

Ciklus treninga započinje 15. lipnja u 10,00 sati u prostorijama Kluba za zapošljavanje Makarska na adresi Trg Hrpina 1.

Trening će trajati od 15. do 19. lipnja, u trajanju po 3-4 sata svaki dan.

„Trening aktivnog traženja posla prema metodologiji klubova za zapošljavanje” ima za cilj osnažiti nezaposlene osobe u procesu traženja posla kroz poboljšanje uvida u vlastite vještine i snage, izradu kvalitetnih alata važnih za proces traženja posla i komunikaciju s poslodavcima.

Tijekom ovog interaktivnog treninga saznat ćete važne informacije, usavršiti se u predstavljanju poslodavcima, upoznati druge zanimljive ljude i na zabavan način poboljšati vlastite vještine traženja posla.

Trening je namijenjen nezaposlenim punoljetnim osobama.

Voditelj treninga je Danijel Bićanić, mag. psihologije sa dugogodišnjim iskustvom unutar nevladinog sektora. U svom radu u Siriusu ima priliku koristiti stečena psihološka i metodološka znanja u razvoju projekata i programa na dobrobit pojedinaca, grupa i zajednice.

Prijaviti se možete putem online obrasca na web/facebook stranici Makarske razvojne agencija – MARA ili putem e-mail adrese klub@mara-makarska.hr (ime i prezime, datum rođenja i status na tržištu rada).

M. D. /foto JU Makarska razvojna agencija MARA

Link za prijavni obrazac: https://docs.google.com/forms/d/1KQr5CX5OBU9P_4B-S86GtQXtRec1-MKDuNqercWiYQg/edit

- Oglas -