Utorak, 5 prosinca, 2023
NaslovnicaMAKARSKAPROMOCIJA Ambasador plaža Makarske rivijere Vice Rudan oborio vlastite rekorde na društvenim...

PROMOCIJA Ambasador plaža Makarske rivijere Vice Rudan oborio vlastite rekorde na društvenim mrežama: postignut doseg od čak 5 milijuna!

Vice Rudan, vlasnik je 10 godina stare stranice Makarska riviera beaches te njezine sestrinske stranice Makarska rivijera plaže koja egzistira nekih osam godina. Rudan već desetljeće radi na promociji najvrjednijih prirodnih resursa Makarske rivijere, a brojne njegove objave imaju fascinantan doseg. Nama je prije mjesec dana za oko zapeo video koji je tad imao doseg od preko 3 milijuna, da bi nedugo poslije publika narasla na 3,3 milijuna.

Radi se o videu snimljenom na makarskoj plaži, s glavnim protagonistima iz Makarske koji ispijaju ljetni koktel sjedeći u moru, točnije, u svojevrsnom “morskom” produžetku štekata. Snimio ga je Slaven Štambuk, uhvativši pravi trenutak, a Rudanova stranica potvrdila je još jednom da se ulaganje i konzistentni rad isplatio.

Publika obiju stranica nastavila je jednakim interesom pregledavati i ostale snimke, pa su kroz srpanj stigli još neki rekordi.  Definitivno najuspješniji video ostvario je doseg od 5 milijuna, odnosno 1,5 milijun pregleda! Snimljen je u Brelima, na plaži Soline, a drugi najviralniji je snimljen također u Brelima, u pećini Medvidina, s dosegom od 2,8 milijuna i čak 147 tisuća lajkova. Rekorderi 2022. za sada su, uz Brela, Makarska, Drvenik, Živogošće, Baška Voda, mjesta koja su također prešli milijunske dosege.

– Važno je reći da se radi o organskom doselu, bez kupovanja oglasa i promoviranja sadržaja. Stranicu Makarska rivijera plaže prati 100 tisuća ljudi i nikad do sada nismo bilježili višemilijunske dosege i milijunske preglede, sve za nula kuna! To je uistinu nevjerojatno, iako s druge strane, možemo to tumačiti kao rezultat dugogodišnjeg rada na društvenim mrežama, kazat će Rudan.

Dosadašnji rekorder bila je 2019.godina, međutim, kako zadovoljno ističe Rudan, trenutno se definitivno nalazimo u godini rekorda svih rekorda.

Ivona Ćirak /foto screenshot, privatni album

- Oglas -