Subota, 13 travnja, 2024
NaslovnicaMOZAIKPOZNAJETE LI TAKVOG? Traži se najbolji poslodavac među srednjim, malim i...

POZNAJETE LI TAKVOG? Traži se najbolji poslodavac među srednjim, malim i mikrotvrtkama

Jeste li vi ili netko od vama bliskih osoba zadovoljan zaposlenik kojega poslodavac razumije, podupire, motivira? Ili ste upravo poslodavac kojem su zaposlenici najvažniji!?

Dnevnik 24 sata te Hrvatska udruga poslodavaca kao suorganizator, u partnerstvu s Fortenova grupom, HEP-om i Ministarstvom gospodarstva, poduzetništva i obrta te uz Grupu SELECTIO u svojstvu stručnog pokrovitelja pokreću natječaj za najbolje poslodavce među srednjim, malim (do 50 zaposlenika) i mikro tvrtkama (do 10 zaposlenika – objavio je portal 24 sata.

Od 2. do 31. siječnja 2020. zaposlenici i/ili osnivači tvrtki prijavljuju se na natječaj putem on-line obrasca na 24sata.hr

Stručni žiri na temelju prijava odabire po 10 finalista u svakoj kategoriji. 1. ožujka objavit će se liste finalista te svjedočanstva zaposlenika svih finalista u izdanjima 24sata, a za odabrane finaliste moći će glasati i  čitatelji.

Pobjednici natječaja „Poslodavac za pet“ u kategoriji srednjih i malih tvrtki osvojit će jednu od nagrada IEDC- Poslovne škole Bled za sudjelovanje u programima za razvoja liderstva 2020. godine na Bledu, Slovenija, dok pobjednik u kategoriji mikro poduzetnika osvaja dvije besplatne kotizacije za sudjelovanje u modulu SELECTIO HR Akademije pojedinačne vrijednosti 2 x 3.460,00 kn + PDV te oglašavanje u izdanjima 24sata u vrijednosti 45.000 kn.

M.D.

- Oglas -