Petak, 19 travnja, 2024
NaslovnicaRIVIJERAPodgoraPODGORA Sjednice općinskog vijeća moguće pratiti preko interneta

PODGORA Sjednice općinskog vijeća moguće pratiti preko interneta

Ubuduće će sjednice Općinskog vijeća općine Podgora biti javne i dostupne na internetu putem objavljenog linka.

– Prije samih izbora obećali smo potpuni zaokret. “Prilomili” smo zajedno na izborima, a želja nam je tako nastaviti iz dana u dan. Ponekad sve izgleda sporo i nama samima, kao da se ništa ne događa, ali vjerujte da su stvari daleko od toga. Upravo suprotne.

Ono čemu se iskreno nadamo je da ćete imati strpljenja s nama te suditi o djelovanju nakon što zajedno “pročitamo” ovu četverogodišnju knjigu do kraja. Jer uistinu tek smo okrenuli nekoliko stranica.

Ponekad stvari ne idu kako želite, ponekad ih ne možete uopće ostvariti zbog brojnih zakonskih ili ugovornih ograničenja, ali nećemo se prestati truditi. Obećanja dana Vama, ujedno su i obećanja nama samima. Svaku konstruktivnu kritiku ozbiljno ćemo prihvatiti. Svaki savjet bit će razmotren. Puno je stvari koje ne znamo, ali jednako tako i puno onih koje smo već svladali ili su procesi u tijeku. Želja za kretanjem naprijed je neupitna.

Jedan od malih zaloga za transparentniju budućnost možete pronaći i na kraju ove objave. Nadamo se da će svima zainteresiranima pomoći te pružiti priliku aktivnije se uključiti u lokalnu politiku te dati poticaj za nove ideje. Sve što radimo odlučili smo raditi zakonito od samog početka, a sve akte koje možemo mijenjati, odlučno ćemo napadati, jedan po jedan. Samo s pravim zakonskim okvirom možemo ići u smjeru u kojem želimo.

Sjednice Općinskog vijeća do sada nije bilo moguće objavljivati sukladno važećim aktima. Na prošloj sjednici održanoj 28.12.2021.god, odlukom svih prisutnih vijećnika, jednoglasno je usvojena odluka koja nam isto i omogućuje. U duhu donesene odluke, svi prisutni vijećnici i djelatnici Općine složili su se da snimku sjednice na kojoj je odluka donesena objavimo kao prvu od mnogih. Zahvaljujemo se svim vijećnicima na toj odluci.

U poveznici koja se nalazi uz ovu objavu možete se prijaviti te pogledati snimku navedene sjednice. Šifra za pristup je: Nf3!^U^T

Sve buduće sjednice objavljivati će se službeno putem stranica Općine Podgora (ili službenih kanala) bilo u realnom vremenu ili kao snimke dostupne u što kraćem roku nakon održavanja. Hvala Vam svima na povjerenju i nadamo se da ćete pozdraviti ovu odluku, poručili su s Nezavisne liste Podgora.

M.D./foto M.D.

- Oglas -