Srijeda, 28 veljače, 2024
NaslovnicaAKTUALNODOLAZE MAŠKARE Zimski karneval u subotu 10.veljače, evo čitavog programa

DOLAZE MAŠKARE Zimski karneval u subotu 10.veljače, evo čitavog programa

Iz Turističke zajednice Makarska stiže prva najava događanja u sklopu ovogodišnjeg Zimskog karnevala i makarskih Maškara 2024.

Kao i svake godine, program otvara primopredaja ključeva Grada Makarske maškarama, u petak 26.siječnja u 11 sati ispred zgrade Grada.

Tjedan dana kasnije, u petak 2. veljače u 17 sati na programu je predstava za djecu – mjuzikl Put oko svijeta, koji će se održati u Apfel Areni uz besplatan ulaz.

Dječje Maškare na rasporedu su u petak 9.veljače u 10 sati. Okupljanje grupe je ispred PŠRD Arbun i na šetnici na plaži, nakon čega slijedi predstavljanje grupa na makarskoj rivi.

Naposljetku, veliki Zimski karneval na programu je u subotu 10.veljače. Okupljanje kreće od 13 sati pored hotela Meteor. Velika povorka proći će rivom do zgrade Grada gdje će se održati predstavljanje svih grupa uz zabavni program, a potom i čitanje Testamenta te spaljivanje Krnje na Velikom mulu.

Nakon toga slijedi maskenbal i fešta u hotelu Miramare, a od 19 sati najavljen je prigodni koncert i glazba DJ Spajića.

U slučaju lošeg vremena, napominju organizatori, Zimski karneval se odgađa za utorak 13.veljače u 13 sati. Prijava grupa : TZ Makarska 021 612 002, 098 265 679.
O.F./foto MD

- Oglas -