Srijeda, 29 studenoga, 2023
NaslovnicaSPORTPlivači Galeba uspješni na Zlatnom dupinu u Splitu, Mia Mucić doplivala do...

Plivači Galeba uspješni na Zlatnom dupinu u Splitu, Mia Mucić doplivala do tri medalje

Plivači Galeba ovaj vikend sudjelovali su na Zlatnom Dupinu. Riječ je o natjecanju za mlađe kadete koje se održalo na poljudskim bazenima, a makarski plivači bili su iznimno uspješni. Galeb je predstavljalo 12 plivača i plivačica, a podno Biokova se vraćaju s pet medalja.

U najboljem izdanju već standardno se pokazala Mia Mucić, koja je osvojila tri medalje. U disciplini 50 prsno pokorila je konkurenciju stigavši do zlata, dok je na 50 metara leptir osvojila brončanu medalju. Jedino srebro osvojila je na 100 metara mješovito.

Najbolja plivačica Galeba tako je kompletirala tris medalja, a uz to joj je pripala i nagrada za treću najbolju plivačicu na natjecanju. Uz nju, PK Galeb do odličja su odvele i Diana Visković i Petra Panžić. Visković je osvojila srebro na 100 metara prsno, pri tome popravivši osobni rekord za 10 sekundi (1:37).

Panžić je pak došla do bronce na 50 metara leđno, također poboljšavši vlastiti najbolji rezultat.

PK Galeb tako se iz Splita vraća iznimno zadovoljan. Posebno veseli činjenica da su svi njegovi predstavnici i predstavnice popravili vlastite rekorde, što je potvrda njihovog rasta i napretka.
D.Srzić/foto: PK Galeb

- Oglas -